Op zondag 11 juni 2017 presenteren wij ons XTREME hockeycourt tijdens de eerste editie van de AUDI Freestyle hockey tour.

Het XTREME hockeycourt is samen met de Royal Belgian Hockey Association, Self-Pass, MW Fund, Audi Belgium, Sport Vlaanderen, ERMASport International, Francophones Bruxelles en Foundation Engie gerealiseerd. Het hockeycourt heeft een toffe urban look & feel met zwarte boarding, zwart gras met gele belijning en de bekende gele hockeydoelen.

De Audi Freestyle Hockey Tour zal halt houden in de grote Belgische steden met de bedoeling om naar de jonge sporters in wording toe te gaan. Momenteel staan er diverse data gepland op de agenda. De animaties zullen worden verzorgd door de KBHB en MW Fund. De crew van SelfPass, wereld vermaarde freestylers, zal er ook het ‘showgehalte’ verzorgen met demo’s en spectaculaire battles. De Red Lions en de Red Panthers sluiten zich uiteraard aan bij het project en zullen, wanneer hun sportieve agenda het toelaat, aanwezig proberen zijn op deze events.

Aanstaande zondag begint het programma om 14.00 uur op het Gemeenteplein in St.Jans Molenbeek.

Meer informatie: http://www.hockeynews.be/index.php?websiteid=3387


XTREME HOCKEYCOURT KBHB