010 - 30 20 353   
Offerte aanvragen
0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Dug-out informatie

Wij ontwikkelen en produceren in een eigen werkplaats diverse soorten dug-outs. Erg populair is de half-ronde dug-out en de honkbal dug-out. De half–ronde dug-out is vervaardigd uit een aluminium frame, afgewerkt met een UV-bestendig polycarbonaat beplating. Hierdoor is de dugout licht, maar toch erg duurzaam, daar de weersinvloeden geen oxidatie en degeneratie van de kunststof platen veroorzaken. De platen van de dugout zijn onbreekbaar, waar ook garantie op wordt gegeven.


Referenties

De kwaliteit van onze dug-outs is al jaren geroemd, wat wel blijkt uit de clientèle: AZ, PSV, SC Heerenveen, Heracles Almelo, FC Twente, NAC Breda, H.C. Bloemendaal, H.C. Kampong en het Belgisch Nationaal elftal e.a. allen hebben in het stadion een dug-out van ons staan.

Bekijk een overzicht van onze klanten...

Compleet geleverd

Alle dug-outs worden compleet geassembleerd afgeleverd en kunnen tevens door ons worden gemonteerd, dus u ontvangt geen bouwpakket. Indien wij de montage uit handen nemen zorgen wij voor de levering en plaatsing op het veld. Wij hebben de juiste materialen en gereedschappen om uw dug-out goed en stevig te monteren.

 

Geschikt voor hockey

De dug-outs zijn ook uitermate geschikt voor hockey. Uit testen is gebleken dat de ballen niet door de beplating van de dugout heen gaan, ook niet nadat de dugout een aantal jaren heeft gestaan.

 

Revolutionair dug-out profiel

Wij zijn constant op zoek naar verbeteringen voor onze dug-outs. De dug-out type 1 & 2 zijn sinds 2010 voorzien van een speciaal extrusie profiel ontwikkeld voor een verhoogde duurzaamheid. Wij blijven de dug-outs door ontwikkelen mede hierdoor zijn de dug-outs van een zeer hoge kwaliteit. Om op de hoogte te blijven omtrent onze ontwikkelingen, meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief.

 

Honkbal dug out

Het meest in het oog springende product in relatie tot het honkballen & softballen is ongetwijfeld de prachtige aluminium honkbal dug-out. De honkbal dug-out is een duurzame en exclusieve dug-out, die voldoet aan de standaarden gesteld door de KNBSB.

Er kan gekozen worden uit verschillende opties, zoals verlichting, tafels, materiaalhok, opbergbakken enz. De dug-out wordt uitgevoerd met trespa beplating in de gewenste kleur. De breedte van de dug-out kan gekozen worden tussen de 5 meter en 16 meter. Deze dug-out vervangt de ouderwetse stenen of golfplaten dug-out. Deze dug-out draagt bij aan een frisse uitstraling van uw complex.

In tegenstelling tot de dug-outs voor andere sporten, worden deze grotere modellen in delen aangeleverd en ter plaatse gemonteerd. Dit is absoluut het meest praktische alternatief voor een bakstenen bouwwerk langs uw sportveld. Wij bieden de optie om de honkbal dug-out completer te maken met verlichting en/of een geïntegreerd materiaalhok. Deze ruime en praktische bergplaats sluit naadloos aan op de honkbal dug-out, is afsluitbaar en voorzien van verlichting.

 
Voor meer informatie omtrent onze dug-outs kunt u altijd contact met ons opnemen of vrijblijvend een offerte opvragen.